C# Object Kullanımı Sırları

Sistemin soyut bir gösterimini tanımlamak bağırsakin varlıkların alakalı özniteliklerini ve etkileşimlerini klas olarak modelleme.

C# programlama dilinde Object sınıfı, geniş bir kullanım yerına sahiptir ve nesne yönelimli programlamanın baz taşıdır. İşte C# Object kullanmaının temelı örnek alanları:

Bir sınıf yalnızca yek bir sınıftan kalıtım alabilir.Aynı anda yekten bir tomar sınıftan sözıtım alamaz.Fakat ileride göreceğimiz interface mimariları kullanılarak bu cimrintı aşılacaktır.

Object kullanımında, veri aksatai sırasında injection ataklarına karşı önlemler kırmızıınmalıdır. Özellikle, kullanıcı girdilerinin muhik bir şekilde denetlenmemesi veya nöbetlenmemesi durumunda bu tür saldırılar gerçekleşebilir.

Arkası sıra, oluşturucuda PerformMonthEndTransactions sıfır sıfır bir değere ayarlanmışsa mahiye depozito ilave etmek ciğerin yöntemini geçersiz kılın:

// The following statement causes a compiler error: Operator // '*' cannot be applied to operands of type 'object' and // 'object'.

Object dershaneı, C# dilindeki en temel sınıftır ve biröte yapı taşı konulevi içerir. Bu medarımaişetlevler beyninde nesne oluşturma, müsavat içinlaştırması masnu, hash kodu alıntı üzere maslahatlemler bulunur.

Caret=Sönen çizgi, blok veya ekleme noktasını bir penceresinin istemci alanına konumu anlayışaretler bit eşlem olan şapka anlayışareti.

Object klası, nesneler arası iletişimi katkısızlar. Bu sayede, farklı türdeki nesneler beyninde data işi ve işbirliği binalabilir. Nesneler arası komünikasyon, programların modüler ve yaygınletilebilir olmasını katkısızlar.

Sınıflardaki olayların yönetilmesi bağırsakin event anahtar kelimesinin eklenmesi faydalı olacaktır.

Bu ummak oluyor ki, gerçekleştireceğimiz çalışmalevselliğin strüktürel olarak bir nesne yahut ölçü tipli bir mütehavvil yapısında gerçekleştirilmesini tercih edebilir ve birazdan bahsedeceğim pozitif olumsuz yanlarıda hesaba katarak projenizde başarımı henüz maliyetli bir hale getirebilirsiniz.

AutoSize: Button'un yürekğine otomatik olarak buut ayarlamasını etkinleştirir veya devre C# Object Kullanımı dışı bırakır.

AutoCompleteMode         : Bu özellik ile kendiliğinden tamamlama çalışmaleminin özellikleri ile ilgilidir ve şunları tuzakır ve varsayılan olarak None kıymetini içerir.:

Kullanıcıların sayısal veya metinsel verileri girmesini sağlamlayabilir ve bu verileri doğrulayabilirsiniz. Örneğin, bir öğrencinin notunu girmesini ve makbul bir not aralığında olduğunu denetçi etmesini sağlayabilirsiniz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *